Ochrnutý Muž roku Martin Zach se stal tatínkem! Chlapeček dostal krásné jméno!

Martin Zach se pochlubil novorozeným synkem! 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. února 2019 12:33

Když v roce 2009 získal Martin Zach titul Muž roku, byl šťastný a vypadalo to, že jej čeká zářná kariéra. Pak ale přišla obrovská rána – po skoku do vody ochrnul. Dnes má ale opět důvod k radosti! Loni v létě se oženil a teď mu jeho manželka Martina porodila prvního potomka!

„Nevíte kde se dá přihlásit do soutěže OTEC ROKU ??? Chtěl bych další titul,“ zažertoval Martin nad fotkou sebe s novorozencem v náručí! Na tváři mu nechybí pyšný úsměv! Chlapeček dostal jméno Adrian.

Už po svatbě se spekulovalo, že potomek by mohl přijít velmi brzy! Martin Zach si totiž nechal zamrazit sperma, aby s početím potomka neměl potíže.

Martin se vážně zranil při skoku do rybníka ve Vrchlabí. Lékaři se mu snažili pomoci a náročný zákrok přitom trval dlouhých sedm hodin. Jenže i přes veškerou snahu a píči Martin ochrnul po celém těle. Doktoři mu zpevnili zlomený krční obratel, který poranil míchu.

Od té doby Martin podstoupil nespočet rehabilitací a díky velké píli nakonec začal hýbat rukama. Navzdory zranění se dál věnuje sportu a navíc i moderování. založil také Spolek Martina Zacha, který pomáhá hendikepovaným a který vyrábí například oblečení pro vozíčkáře. 

Témata: Martin Zach (sportovec)