Byl úplně v šoku! Jitka Schneiderová vyskočila na novináře!

Jaroslav Kmenta se potkal s Jitkou Schneiderovou 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. února 2019 9:06 | Aktualizováno: 1. února 2019 19:31

Investigativní novinář a autor celé řady knih Jaroslav Kmenta je zvyklý zahánět politiky do rohu. když na něj ale v kavárně vyskočila herečka Jitka Schneiderová, byl to on, kdo nevěděl, jak má reagovat! Nakonec je z toho vtipná historka, se kterou se svým fanouškům pochlubili oba její hlavní aktéři!

Kmenta se pochlubil, že prožil velmi nečekané a to příjemnější setkání. „To takhle nesete slíbenou knihu “sklepákovi” Davidu Vávrovi na příjemné kafe do úžasné kavárny Kaaba na Vinohradech a najednou hups, přišla ke mně herečka Jitka Schneiderová, že je můj fanoušek a že se se mnou vyfotí,“ popisoval známý český novinář.

A ačkoliv se mu to běžně nestává, teď nevěděl, co má vlastně říct! „Já v šoku, jen jsem se zmohl na vysmeknutí poklony za její StarDance a pak se jen usmíval jako měsíček na ..“ práskl na sebe Kmenta, podle jehož knihy vzniká v Hollywoodu filmový scénář.

David Vávra tak podle Kmenty musel jít stranou. „Knihu si odnesla “Jitka”. Nutno podotknout, že Vávrovi káva neztuchla a souhlasil. Tož, k tomu jen dodávám slavnou hlášku z filmu Samotáři, kterou říkala paní Maciuchová své filmové dceři Schneiderové: “To je tím životem, jakej ty vedeš, to je těma lidma, s kterejma se stýkáš!“ Díky za každé takové milé dopoledne,“ dodal novinář.

O setkání pak na Instagramu napsala i sama Jitka Schneiderová, která zveřejnila i společnou fotografii. „Náhodné setkání v mém druhém “obýváku”. S člověkem, ke kterému mám velký respekt. Jaroslav Kmenta. Děkuji za knížku, jsem Váš fanoušek,“ rozplývala se herečka. „Bylo mi ctí,“ zareagoval na její slova Kmenta.

Témata: Jaroslav Kmenta Jitka Schneiderová