Manžel pořídil Honzovi Musilovi luxusní dárek!

Honza Musil a jeho životní partner Jakub 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. ledna 2019 16:59 | Aktualizováno: 31. ledna 2019 17:32

Honza musil stále zůstává v nemocnici. A aby mu tam nebylo smutno, denně jej navštěvují jeho blízcí v čele s jeho partnerem Jakubem. Ten mu navíc přinesl originální a velmi luxusní dárek, který má moderátora motivovat,a by se brzy opět postavil na vlastní nohy!

Honza, který se před pár dny pochlubil, že už cvičí s chodítkem (a s pomocí fyzioterapeuta), je v nemocnici doslova zasypáván dary! Pochlubil se třeba, že mu jedna z fanynek poslala obraz Mickey Mouse z téměř 1500 kamínků!

A i když Musila dárek dojal, asi ještě více jej dostal dar od jeho partnera! Jakub se jej totiž pokouší ze všech sil motivovat, aby se co nejdříve úplně uzdravil. A tak mu pořídil boty legendární značky Louboutin, která patří k těm opravdu drahým a exkluzivním! Pár stojí i několik desítek tisíc!

„Prostě když dostanete od manžela takovej dárek, musíte prostě začít znovu chodit! Díky, Kubo, za takovou motivaci,“ rozplýval se Honza. A my mu přejeme, aby mohl tyto krásné botky brzy osobně „vyvenčit“!

Musil skončil v nemocnici po ošklivé nehodě, které se odehrála 21. prosince. Moderátor spadl ze žebříku v garáži, následkem čehož si přerazil páteř, zlomil devět žeber a propíchnul plíci. Veřejnost se o jeho úrazu ale dozvěděla až mnohem později. Lékaři ale stále neví, jestli bude jeho léčba úspěšná a zda bude moct zase chodit.

Témata: Jan Musil