Konec! Nemocná herečka z Ulice udělala radikální krok!

Anna Kadeřávková 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. ledna 2019 10:46 | Aktualizováno: 31. ledna 2019 22:17

Herečka Anna Kadeřávková (21), která bojuje se zákeřnou boreliózou, udělala radikální krok! Rozhodla se zbavit všech jehel a fyziologických roztoků, které si nakoupila v rámci léčby!

Anička, která nedávno opět naskočila do oblíbeného seriálu Ulice, se na sebe podívala v zrcadle a rozhodla se k radikálnímu kroku! „Dneska jsem se viděla.. a rozhodla jsem se, že to dám pryč. Už to nechci,“ napsala k fotce s krabicemi plnými lékařského vybavení.

Za léčbu boreliózy mladé herečka zaplatila majlant a tak samozřejmě tyhle věci, které už nepotřebuje, nechce jen tak vyhodit. „Mám doma léky a věci z kapačky z Německa na cca 1,5 měsíční dávku – kdyby náhodou,“ svěřila se svým fanouškům.

Teď ale všechno musí pryč z domu! „Když vypadám ráno nemocně, cítím hned obavy,“ prozradila pro Aha! Kadeřávková. „Chci to darovat někomu, kdo to bohužel potřebuje k životu. Je to všechno nové, sterilizované a v hodnotě několika tisíc eur,“ vzkazuje herečka.

Už prý nechce mít zadní vrátka pro případ, že by se stalo nejhorší. „Nechci té možnosti dávat ani malinkou šanci ve svém životě! Neumím to vysvětlit, ale cítím to tak. Už mě to zkrátka nebaví. Chci se posunout,“ dodala Anička.

Témata: Anna Kadeřávková