Zpěvák Radek Banga truchlí! Jeho rodinu zasáhla obrovská tragédie!

Radoslav Banga, známější pod pseudonymem Gipsy, je rapper, zpěvák, textař a hudebník romského původu, který již od svých 13 let působí na české hip hopové scéně.

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. ledna 2019 9:03

Rodinu zpěváka Radka Bangy (36) zasáhla velká tragédie. zpěvák s odstupem několika dní přiznal, že mu zemřela milovaná maminka! Podle zpěváka je jí teď ale líp, protože ji nemoci na konci života úplně ochromily.

Banga na sociálních sítích oznámil, velmi smutnou zprávu. „..ani nevím, kde začít. Chtěl jsem celou tuhle záležitost prožít bez médií a hlavně v klidu. Nyní ale cítím povinnost oznámit smutnou zprávu všem těm, jenž jste znali mou maminku Annu Bangovou. Bohužel dne 18.1. vydechla naposledy,“ uvedl s tím, že jeho maminka byla pohřbena v úterý výhradně v okruhu nejbližších.

Přestože jej to velmi zasáhlo, přiznal zpěvák, že je to tak asi lepší. „Byla mladá a odešla dost předčasně, ale v nedožitých 59 letech již byla tak paralyzována nemocemi, že se jí smrt stala v podstatě vysvobozením,“ uvedl truchlící Banga.

Věří, že teď už jí je líp. „Nyní je maminka již na lepších místech blíž pánu Bohu. Děkuji všem, jenž dnes přišli uctít její památku (protože já fakt některé lidi na pohřbu vůbec neznal) a budu rád, když si na maminku vzpomenete i vy, jenž jste ji znali třeba jen vzpomínkou,“ napsal na svém facebookovém profilu rapper a zpěvák známější pod pseudonymem Gipsy.

Dodal také, že jeho maminka bude uložena v blízké době v rodinné hrobce. „Budeš nám navždy chybět mami, Bůh s tebou,“ vzkázal jí na závěr.

Témata: Radoslav Banga