Strach o život Karla Gotta! Ve světě už hovoří o smrti!

Karel Gott 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. ledna 2019 9:29

Karel Gott je hvězda prvního formátu, a proto není divu, že o něm píší nejen v Čechách, ale i v zahraničí. Někteří novináři se ale kvůli opakujícím se zdravotním problémům obávají toho, co bude dál.

Populární server News Beezer upozornil, že Gott zrušil plánovaný koncert ke svým 80. narozeninám. Zatímco jeho vystoupení v Košicích ohroženo není, velkého megakoncertu se nedočkáme.

"Ze zdravotních důvodů zrušil český zpěvák Karel Gott koncert k oslavě 80. narozenin. Původně jej plánoval s manželkou Ivanou na 14. června, měsíc před osmdesátými narozeninami," dodal server.

Dodal, že navzdory zdravotním důvodům ale některá vystoupení zpěvák absolvuje, a to i přesto, že by se měl bývalý onkologický pacient šetřit a kvůli špatným výsledkům krve mu lékaři doporučovali zvolnit.

"Lékaři zakazují umělci styk s nemocnými nebo účast na hromadných akcích. Musí mít stravu bohatou na vitamíny. Imunologové také doporučují osobám s omezenou imunitou očkování proti chřipce," píše dále server.

Obává se, že právě chřipka může mít pro onkologického pacienta vážné následky a může dokonce vést k úmrtí. Ani to ale neodradí zpěváka od toho, aby plnil slibované závazky ohledně koncertů

Témata: Karel Gott