Nové FOTKY a informace o stavu Jiřího Menzela! Jak je na tom víc než rok po operaci mozku?

Jiří Menzel s manželkou Olgou 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. ledna 2019 9:19 | Aktualizováno: 30. ledna 2019 16:51

Filmová producentka Olga Menzelová po čase opět promluvila o svém muži, režisérovi Jiřím Menzelovi. naznačila také, že je mu doma teď dobře, protože svůj čas tráví s rodinou!

Olga oslavila 25. ledna 41. narozeniny. „Milí přátelé, tolik blahopřání k narozeninám! Moc děkuji! Udělali jste mi velkou radost!,“ přiznala dojatá producentka. „Děkuji za vaši podporu. Vážím si jí. Dodává mi potřebnou energii do dalších dní, kterou teď moc potřebuji,“ přiznala.

Vzhledem ke zdravotnímu stavu jejího manžela, režiséra Jiřího Menzela, se její život dramaticky změnil „Spousta z Vás ví, že máme za sebou náročné období, kdy se intenzivně řešil zdravotní stav mého muže. Věřte tedy, že jsme spolu doma, máme se dobře a užíváme si společný čas,“ vzkázala fanouškům Olga, která přidala i několik dojemných fotografií!

Na nich je vidět nejen Olga, ale i její manžel a dcery. Vypadá to, že režisér je na tom opravdu lépe!

Menzel, který prodělal vážnou nemoc i operaci mozku, se zotavuje v domácím prostředí. „ Jsme šťastní za to, že jsou v našem životě tak úžasní lidé, kteří naši rodinu obklopují a stávají se její součástí! Vřelé poděkování posílám všem, kteří ušli trnitou cestu s námi a stále s námi zůstávají!!“ ocenila jeho žena podporu, která se nejen jí dostává.

„S mým mužem Jiřím Menzelem Vám za celou rodinu posíláme pozdravy a poděkování a několik momentů plných pozitivní nálady,“ dodala Menzelová.

Režisér v listopadu 2017 zkolaboval a musel být převezen do nemocnice poté, co ho Olga našla doma ležet bezvládného na zemi. Z klimatizace v letadle se zřejmě nakazil meningokokem, lékaři mu diagnostikovali zánět mozkových blan.

Menzel musel podstoupit závažnou několikahodinové operaci mozku, po které byl uveden do umělého spánku. Téměř rok strávil v nemocnicích a různých ústavech, kde se o něj starala hromada zdravotníků. Teď už je ale opět doma, kde mu dělá společnost nejen Olga a dcery.

Témata: Olga Menzelová Jiří Menzel