Namísto oslavy šok! Karel Gott si koleduje o malér?! Tenhle dárek Ivana asi nečekala!

Karel Gott 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. ledna 2019 15:59 | Aktualizováno: 28. ledna 2019 22:22

Karel Gott na tom zdravotně není dobře. Lékaři mu doporučili, aby se šetřil, místo toho se ale mistr rozhodl dál koncertovat. Je to ale opravdu dárek, který si jeho žena Ivana zaslouží?

Ivana Gottová oslavila 20. ledna 43. narozeniny a dej na to Karel vystoupil na koncertu na Žofíně. V té době už ale věděl, jako jsou výsledky testů, a věděl, že na tom zdravotně není nejlépe.

Média od té doby spekulují, proč se Gott rozhodl vystoupit a proč své zdraví raději nešetří. Ostatně zpráva o špatných výsledcích krve musela pro pro Gottovi šokující, a Ivana si takovýto "dárek jistě nepřála.

Je proto pravděpodobné, že by raději svého muže viděla zdravého, než huntujícího se na koncertě. Namísto toho, aby Karel seděl doma, ale dál obráží koncerty.

Proč tedy namísto koncertování jen neuspořádali malou oslavu? Nabízí se odpověď, že už bylo vše domluvené, zařízené, zaplacené a nechtělo se mu koncert rušit.

Přesto se lze domnívat, že by diváci i pořadatelé pochopili, že zdraví je přednější a jistě by se na mistra nezlobili za to, že projevil snahu o to šetřit své tělo, které je oslabeno onkologickou léčbou.

To se ale zatím neděje. Gott sice zrušil svůj velkolepý megakoncert k plánované oslavě narozenin, své další závazky ale chce naplnit. My můžeme jen doufat, že se díky tomu opět nedostane do nemocnice.

Témata: Karel Gott