Dojemné VIDEO: Takto vypadaly poslední Vánoce Luďka Munzara (†85)!

Luděk Munzar o Vánocích 2018 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. ledna 2019 20:52

Smrt herce Luďka Munzara (†85) tvrdě dopadla i na jeho zetě, herce Martina Trnavského (48). Trnavský se sice zdržel delších komentářů, na jeho profilu je ale možné shlédnout dojemné video, na kterém se objevuje právě tatínek jeho ženy!

Trnavský si loni po deseti letech vztahu tajně vzal Báru Munzarovou, svatba proběhla jen v rodinném kruhu. Martin se zdržel sáhodlouhých komentářů a smrt tchána na sociálních sítích okomentoval jen velmi stručně. „R.I.P.“ napsal k fotce Luďka Munzara.

Na jeho profilu na facebooku je ovšem možné vidět video, které bylo pořízeno o Vánocích, tedy asi měsíc před smrtí legendárního herce. Video začíná pohledem na Munzara, který sedí v křesle v domácím oblečení a zabalený v dece, drží hrneček a pochutnává si na něčem dobrém.

Následně se na videu objeví další členové rodiny, kteří zpívají vánoční koledu Nesem vám noviny. Na konci se objeví sám Trnavský, které skleničkou šampaňského naznačuje přípitek. Jde zřejmě o jedno z posledních videí, které zachycuje Munzara před smrtí.

Témata: Luděk Munzar Martin Trnavský Bára Munzarová