Tohle, že je známá česká modelka? Vypadala jako kluk!

Poznali byste malou Agátu? 11

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

27. ledna 2019 12:10

Dnes je to sice krásná žena, v dětství ale vypadala jako kluk! Alespoň to si myslí fanoušci české moderátorky a modelky, která se pochlubila rozvernou fotkou ze své minulosti!

Sociální sítě jsou plné fotek známých osobností z dětství a mládí. Přidala se i Agáta Prachařová. „Možná lepší špulit. to není máma, ale já....asi tak 25 let zpět…“ bavila se nad svou fotkou dcera Veroniky Žilkové. Archivní snímek doplnila hastagem #holkamodrookanesedavejupotoka.

Podle fanoušků Agáta jako malý vypadala jako kluk! „Ježiš, já myslela, že je to Klus za mlada,“ smála se jedna z fanynek.

Další se dohadovali, komu je vlastně podobná – zda Žilkové nebo otci, režisérovi Jiřímu Hanychovi. „Celá maminka, dejte si blond Agátko,“ radila jí Kamila. „Po tatínkovi,“ nesouhlasila paní Jitka.

Většina se ale shodla, že je na fotce především podobné na svého syna Kryšpína. „Budu se opakovat jako ostatní, ale celý synáček. A jako kluk jste vypadala,“ myslí si jedna z diskutujících. „Přesně. Kryšpa jak vyšitej,“ souhlasí Luca.

Témata: Agáta Hanychová 10yearchallenge