Popálená Týnuš se konečně dostala ven z nemocnice! A hned to rozjela!

Třešničková, Týnuš 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. ledna 2019 13:19

Česká youtuberka Týnuš Třešničková (23) je už dlouhé měsíce v turecké nemocnici. Strávila tam Vánoce, Silvestra i Nový rok. Teď se ale konečně dostala ven!

Youtuberka Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešničková a její partner utrpěli popáleniny na konci září loňského roku při ohnivé show ve vyhlášené istanbulské restauraci Nusret. Během programu explodovala část hořlavé směsi, která potřísnila české občany, a ti začali hořet.

Zatímco její přítel měl popáleniny na 15 procentech těla, youtuberka na 35 procentech. U obou se jednalo o popáleniny druhého stupně. Vše se odehrálo ve chvíli, kdy jeden z číšníků nalil před barovým stolem do ohně olej, avšak plameny se začaly rychle šířit a popálily několik lidí.

Až po dlouhých čtyřech měsících se mladé Češce splnil sen a ona se konečně podívala ven z nemocnice! Týnuš se pochlubila s radostnou zprávou na svém instagramu. Podle svých slov si vyrazila na „girl's night“ přímo v Istanbulu!

"Nejmilejší zdravotní sestřičky mě vytáhly z nemocnice a dostala jsem povolenou i jednu sklenku vína,“ pochvalovala si Týnuš svou první akci po opravdu dlouhé době. Její radost ovšem neměla dlouhého trvání – nakonec se do nemocnice samozřejmě musela zase vrátit!

V polovině prosince Týnuš přiznala, že zatím netuší, kdy ji z nemocnice propustí. A od té doby se toho moc nezměnilo. Zdá se tedy, že domů za svými blízkými se zatím jen tak nedostane!

Témata: Týnuš Třešničková Turecko