Roman Vojtek opustil manželku těsně před porodem! Teď se bude ženit podruhé!

Roman Vojtek a Petra Vraspírová 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. ledna 2019 16:49

Herec Roman Vojtek (46) se bude ženit! Svou přítelkyni Petru Vraspírovou (32) po třech letech požádal o ruku. Není to ale jeho první svatba. Díky prvnímu manželství, respektive jeho konci, se na chvíli stal snad nejnenáviděnějším mužem v Česku!

Zamilovanému páru se novinku dlouho podařilo tajit! Nakonec ale blond herečka a zpěvačka přiznala, že zásnubní prstýnek nosí už od října. Žádost o ruku proběhla na Žižkovské věži, když měla Petra narozeniny¨

Zpěvák objednal limuzínu, která ji zavezla do luxusního apartmá. Tam už čekala luxusní večeře i společná masáž. Když Roman vytáhl prstýnek, byla jeho láska v šoku! Celou dobu si totiž myslela, že to celé nachystal jenom kvůli jejím narozeninám!

„Petře jsem nejprve dal dárek k narozeninám. Byla už z něj celá dojatá. Říkala, jak jsem hodný, že jsem pro ni připravil takový krásný den. A že teď už můžeme dělat jen to, co chci já,“ popisoval pro Sedmičku herec.

Takže ji jako gentleman poslechl! „Já tedy udělal to, co jsem chtěl, a vytáhl krabičku s prstýnkem… Bylo to opravdu moc hezké. Asi půl hodiny jsme brečeli a vyznávali si lásku,“ dodal Vojtek.

Petra samozřejmě řekla „ano“. Svatba by se měla konat v létě.

Roman Vojtek už přitom má s ženěním své zkušenosti. V roce 2009 se oženil se svou dlouholetou přítelkyní Terezou Janoušovou, s níž má dceru Editu (2010). V roce 2015 se narodil syn Benedikt.

Pikantní na tom však je, že Vojtek svou první ženu opustil těsně před porodem. Tereza, která tenkrát zůstala na všechno sama, pak strávila dlouhou dobu na antidepresivech. A řada lidí kvůli tomu nemohla Romanovi dlouho přijít na jméno!

Témata: Roman Vojtek Petra Vraspírová