Vondráčková v Kanadě trpí? Do Česka poslala děsivý vzkaz!

Lucie Vondráčková 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. ledna 2019 20:20

Lucie Vondráčková i se svými syny dál zůstává v Kanadě. Teď by ale možná ocenila, kdyby mohla odcestovat do Česka do tepla. Ano, čtete správně – do tepla. V Montrealu je totiž pořádná kosa!

Zpěvačka, která právě prochází divokým rozvodem, poslala domů z Kanady mrazivý pozdrav. Pochlubila se, jaké teploty v jejím zámořském domově panují.

Teploměr tam ukazuje až mínus 23 stupňů! Realita je ještě mnohem horší a děsivější – pocitová teplota se kvůli silnému větru pohybuje na neuvěřitelném čísle mínus 37 stupňů!

Lucie tahle čísla okomentovala velmi výmluvně. Přes předpověď napsala: „Jupííííí.“ Vše ale bere sportovně a tak na závěr přidala ještě usmívajícího se smajlíka.

Podobně mrazivý den prožila i v neděli. Domů poslala velmi mrazivé video! „Montreal!!!! S větrem -28 stupňů,“ posteskla si na Instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Montreal !!!! S větrem -28 stupňů? #winter #smowstorm #snehovaboure #montreal #cepice #bambule #nekonecnazima #allwhiteparty

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial), Led 20, 2019 v 9:46 PST

„Takhle vypadá sněhová vánice v Montrealu. Vlastně není nic vidět, protože..“ začala se smát, „...je všude sníh. Tak vás zdravím z mínus třiceti. Ahoj,“ zamávala do Česka zpěvačka, která v teplé zimní bundě připomíná spíše eskymáka.

Témata: Lucie Vondráčková Kanada Počasí