Anička Slováčková trpí kvůli Patrasové: Nejsem jako moje matka! Už toho bylo dost!

Anna Slováčková 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. ledna 2019 9:17

Anna Slováčková to nemá právě jednoduché. Má sice slavné rodiče, ale to, co se teď děje kolem její matky Dagmar Patrasové i jejího otce Felixe Slováčka jí ale rozhodně příjemné není! .

Dagmar Patrasová měla autonehodu, po která nadýchala 2,5 promile. Nakonec sice přiznala, že opravdu pila, ještě předtím ale do celé kauzy ohledně alkoholu za volantem neváhala zatáhnout svou dceru Aničku.

Původně totiž tvrdila, že den před nehodou u ní měla víno. Účastnice jedné z řad soutěže Tvoje tvář má známý hlas to však popřela s tím, že se s maminkou toho dne vůbec neviděla.

Mladá zpěvačka si po nehodě dokonce na několik dní úplně odpojila sociální sítě. „Nemám na to žaludek. Kéž je vám všem dobře. Dobrou noc,“ napsala na konci prosince Anička, které se k nehodě své matky nechtěla vůbec vyjadřovat.

Chtě nechtě ale musela něco o své matce říct. „Dobře, je to moje máma, ale každý jsme úplně jiný člověk a chyby, co dělají rodiče, neznamená, že budeme dělat my,“ řekla Anička v pořadu TopStar.

A i když se můžou mnozí domnívat, že sláva jejích rodičů jí v kariéře pomáhá, opak je pravdou! „Tady ty věci spojený s mojí rodinou mi spíš ubližují, myslím si, že jak psychicky, tak i kariérně a úplně prostě se od toho snažím distancovat,“ tvrdí zpěvačka.

Anička se proto o mámě a rodině už se nechce dál bavit. „Už toho bylo dost,“ dodala rázně .

Témata: Anna Slováčková Dagmar Patrasová Felix Slováček