Arichteva praštila do stolu a učinila životní rozhodnutí! Konečně dítě s Bisarem?

Veronika Arichteva 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. ledna 2019 9:35

Po třicítce učinila herečka Veronika Arichteva jedno z nejlepších rozhodnutí svého života. Kupodivu nejde o dítě, který by si tak moc přála mít, ale o něco docela jiného. Novinky si dlouho nevšiml ani její manžel Bisar.

„Nechat si dát neviditelný rovnátka bylo jedno z nejlepších rozhodnutí po třicítce,“ napsala včera na Instagramu známá herečka a vzápětí dodala, že to bylo kupodivu její rozhodnutí. Stále se prý nachází v procesu jejich instalace.„Úplně jsem nevěřila, že to půjde tak rychle. Ještě dostanu 3 plastový fusaky a koncem února šmitec,“ dodala Arichteva.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Nechat si dát neviditelný rovnátka bylo jedno z nejlepších rohodnutí po třicítce (a kupodivu moje) Úplně jsem nevěřila, že to půjde tak rychle. Jsem skoro u konce. Ještě dostanu 3 plastový fusaky a koncem února šmitec. Můj muž si všimnul, až teď v Barceloně (po 7 měsících co je nosim) že mám na zubech ty pižďuchy, který taky rovnaj zuby. Prej : “Máš zbytek nachos na zubech Veruno” Hmm..asi nám vázne komunikace nebo co. Těšim se, až mi ten “zbytek nachos” odpilujou (nebo nevim jak se to sundavá) a nazdar. #nejlepsinapadkterejmenapad #invisalign @svetrovnatek #rovnejzub #krivejvlas

Příspěvek sdílený Veronika Arichteva (@veronikaarichtev), Led 16, 2019 v 4:03 PST

Herečka je v současnosti se svým manželem Bisarem na dovolené v Katalánsku, kde nový módní doplněk své ženy konečně zaregistroval. „Můj muž si všimnul, až teď v Barceloně (po 7 měsících, co je nosím), že mám na zubech ty pižďuchy,“ popisovala úsměvnou příhodu Arichteva.

Známý režisér hitů prý rovnátka zaměnil za kukuřičné lupínky, když manželce řekl: „Máš zbytek nachos na zubech, Veruno.“ Veronika se na sociální síti svěřila, že mezi oběma životními partnery možná vázne komunikace.

Na téma dítěte si však oba manželé navzájem rozumí. Arichteva se po svém konci v taneční soutěži StarDance svěřila, že by chtěli miminko, plány jí však doposud vždycky překřížily zajímavé projekty, třeba manželův seriál První republika.

Tentokrát už to však oba myslí smrtelně vážně. „Ano, chceme s Bisim miminko. Řekli jsme si, že dítě nebudeme odkládat a budu se to snažit zvládat. Nejsem nejmladší, taky to třeba nemusí hned jít,“ řekla Arichteva. My můžeme jen popřát hodně štěstí!

Témata: Veronika Arichteva StarDance