Oblíbená herečka skončila na kapačkách! "Když se to nejvíc nehodí, pos*re se, co se dá!"

Nováková, Sandra 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. ledna 2019 20:17

Herečka Sandra Nováková je pyšnou maminkou. Jenže rodičovství není jen radost, ale i starosti! hlavně, když dítě onemocní. A co teprve, když se od něj herečka nakazí jen pár dní před premiérou!

Zdravotní problémy přišly v nevhodnou chvíli. „Takže klasika...týden před premiérou, když vám teprve začíná to nejintenzivnější zkoušení a budete muset odevzdat divadlu všechen svůj čas a energii, onemocní vám dítě! Boží!“ posteskla si mladá herečka.

Jenže nemoc se brzy přenesla i na ni. „A jak jste z toho ve stresu a taky ve stresu z tý blížící se premiéry a v ještě větším stresu z toho míče, tak samozřejmě chytnete první chrchel od vašeho nemocnýho dítěte! Prostě když se to nejvíc nehodí, pos*re se, co se dá,“ postěžovala si krásná tmavovláska.

Naštěstí ale Sandra ví, jak se rychle vykurýrovat! „Ještě, že existujou tyhle “céčkový” vitamínový infuze! Už několikrát mě zachránily, tak snad i teď!“ doufá herečka, kterou už 23. ledna čeká v La fabrice premiéra hry Úplné zatmění. V něm se objeví po bohu Matěje Stropnického a jeho přítele Daniela Krejčíka.

A o co ve hře jde? Sandra si zahraje Matyldu Verlainovou, manželku populárního, uznávaného básníka Paula Verlaina, který ovšem potká dalšího básníka – Arthura Rimbauda. A milostný trojúhelník je na světě. Hra zachycuje příběh prokletých básníků, kteří nedokázali být ani spolu, ani bez sebe.

Témata: Sandra Nováková