Felix Slováček zasadil Dádě další ránu: Tohle řekl o manželství a jeho milence Gelemové!

Lucie Gelemová a Felix Slováček se 28. října vydali na Hrad 11

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

15. ledna 2019 14:05 | Aktualizováno: 16. ledna 2019 3:54

Dagmar Patrasová si takový vstup do nového roku zcela jistě nepředstavovala! Kvůli bouračce, při které nadýchala 2,5 promile, je pod neustálým plakem nejen novinářů. A k náladě ji nepřidá ani to, jak se o ní vyjadřuje její manžel Felix Slováček!

Slováček se už po vánočních svátcích nechal slyšet, že o jejím problému a s alkoholem ví už deset nebo patnáct let! Naznačil také, že alkohol byl jeden z důvodů, proč jejich manželství krachlo! „Všichni vidí jenom to, že já jsem ten nejhorší, že se na ni vykašlu. Ale žít s člověkem, který pije, je peklo,“ prozradil Slováček.

Další ránu jí zasadil ve svém posledním vystoupení na Barrandově. „Já myslím, že my muzikanti bysme se prakticky neměli nikdy oženit. Měli bysme skutečně být volní volnomyšlenkáři, aby nám nikdo nepřistřihával křidýlka,“ tvrdí hudebník.

I kvůli tomu se prý dal na hudební kariéru! „Já jsem v podstatě začal dělat muziku proto, abych měl větší úspěch u žen. Tak to začalo," vysvětloval Felix, který má s Dagmar dvě děti – dceru Aničku a syna Felixe.

S manželkou už sice nežije, svobody si přesto moc neužil. Už víc než čtyři roky chodí s výtvarnicí Lucií Gelemovou, která je o celých 40 let mladší než on. Přesto si ale pochvaluje, jak si spolu rozumí! Ona prý má ráda hudbu a doprovází Felixe na koncerty, jemu se naopak libí její obrazy. „Vždycky když něco dodělá, zeptá se mě, co si o tom myslím,“ pochvaluje si Slováček.

Témata: Felix Slováček Dagmar Patrasová Lucie Gelemová