Noidova ex se opět vdala! Co na to řízný rocker?

Dvořáková, Gabriela 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. ledna 2019 14:11

Bývalá manželka rockového zpěváka Václava Noida Bárty Gabriela Dvořáková je opět vdanou paní. Prozradily to její účty na sociálních sítích. Někdejší modelka do toho praštila jen pár dní poté, co se s Noidem oficiálně rozvedla. S novým manželem už vychovávají malou dcerku.

Dvořáková médiím tajila už informaci o svém druhém těhotenství, teď se jí to samé dařilo i v případě další svatby. Prozradila ji až dnešní změna statusu na sociální síti Facebook, kterým potvrdila sňatek s otcem své druhé dcery, kterým je čtyřicetiletý podnikatel Petr Švambera.

Pro bývalého manžela Dvořákové Václava Noida Bartu však nejde o žádnou překvapivou, natož pak zdrcující skutečnost. Podle jeho informací se celá sláva odehrála už někdy před dvěma měsíci. „Je to už stará záležitost, už jsem jim popřál hodně štěstí,“ svěřil se úspěšný muzikálový zpěvák.

Rozvod mezi Noidem a Dvořákovou se přitom odehrál jen těsně předtím. Zprvu idylické manželství přerostlo v ostré hádky a válku o jejich společnou dceru, která vyvrcholila rozvodem v listopadu 2018. Zatímco Dvořáková šla vzápětí zpátky před oltář, Noid se do chomoutu zrovna nežene. „Jsem spokojený, tak jak to teď je, ale nikdy neříkejte nikdy,“ říká řízný rocker.

Dvořáková si na sociálních sítích rovněž změnila příjmení na Švamberová, pravděpodobně jej užívá i její druhorozená dcera. Tajností naopak nadále zůstává křestní jméno dítěte, které se narodilo loni v prosinci.

Témata: Gabriela Dvořáková Václav Noid Bárta manželství