Petra Janů promluvila! Prozradila, proč vypadala tak hrozně!

Petra Janů 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. ledna 2019 13:27

Zpěvačka Petra Janů před koncem roku vévodila médiím. Její napuchlý obličej se objevil snad všude a mnoho lidí se domnívalo, že jde o zkaženou plastiku. Zpěvačka to ale vyvracela tím, že má alergií. A nyní přiznala na co.

Janů přiznala, že si dříve pomocí podkožních nití nechala pozvednout tváře a čeká ji ještě čelo. Že by šlo o nepovedenou plastiku vylučuje. Přesto se její obličej měnil s každým dnem. A k horšímu.

Veřejnosti ale její vysvětlení nestačilo, a tak zpěvačka uvedla, že jde o alergii a lékaři zjišťují na co. Sama navíc tvrdila, že je v pořádku. 

Stejně jako nepovedenou plastiku odmítla i onkologické problémy. Podle ní se mělo jednat o alergii na antibiotika. Podle informací redaktorů stars24.cz se ale více než oteklým obličejem alergie na antibiotika a léky obecně projevují spíše vyrážkou a svěděním, případné otoky jsou pak spíše nahodilého charakteru.

A jak se nakonec ukázalo, o alergii na léky nešlo. Trpěla alergií na barvu na vlasy. "Měla jsem oteklé a zduřelé pruhy kůže kolem celé vlasové části hlavy. Otok přecházel do celého obličeje. Po nasazení léků a postupném vymývání barvy otok obličeje ustupoval," vysvětlila pro Super zpěvačka.

Témata: Petra Janů