Šafářová promluvila o bestiích a vztahu s Plekancem: Pravda nakonec vyjde najevo!

Lucie Šafářová 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. ledna 2019 18:26

Hokejista Tomáš Plekanec mnohokrát zopakoval, že jeho vztah s tenistkou Lucií Šafářovou začal až ve chvíli, kdy bylo jeho manželství v troskách.

Plekanec odpočátku tvrdil, že ta koncem jeho vztahu s Lucií Vodáčkovou nebyl nikdo třetí. „Rozchod je čistě věcí nás dvou a není za ním nikdo třetí. Ani z mojí, ani z Lucčiny strany. Můžou za něj jen a jen naše dlouhodobé neshody,“ nechal se slyšet, když se objevila informace o tom, že randí s Lucií Šafářovou. To ostatně potvrzuje i jeho současná partnerka.

„Nejsme žádné bestie,“ řekla v rozhovoru pro magazín Reportér. Tenistka tedy trvá na tom, že navzdory klepům, má opravdu čisté svědomí. „Potkala jsem člověka, který má svůj vztah vyřešený, ukončený, jenom není rozvedený. Samozřejmě mě netěší, že mě někdo vnímá jako osobu, která rozvádí manželství s dětmi, ale co s tím můžu udělat?" říká Šafářová.

Ona i Tomáš prý tušili, jaké peklo se kolem jejich vztahu strhne. Plekanec se ji prý sám zeptal, je-li na takový vztah připravena.„Byly chvíle, kdy se mě Tomáš ptal: Chceš tohle podstupovat, máš to zapotřebí? A já na to: Hele, už v tom jsem, máme se rádi, a navíc si pořád myslím, že pravda vyjde najevo a my dva nebudeme vnímáni jako nějaké bestie. Ony tyhle komplikace časem utichnou," vzpomíná tenistka.

Navíc prozradila, kdy si spolu skutečně začali. „„My spolu nejsme moc dlouho, blíže jsme se poznali v létě, zašli na rande, a někdy u druhého rande už se strhla mediální vlna," oznámila Šafářová.

Posteskla si také, že pro oba by asi byl jednodušší život v zahraničí. Jenže Lucie se netají tím, že skutečným domovem je pro ni Brno. „Za sebe můžu říct, že se mi líbí ve spoustě zemí, ale zakořeněná jsem v Česku. Ano, zima je tady hnusná, ale je to domov, obzvlášť Brno. Tam chci žít," dodala tenistka.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková