Známá herečka se pochlubila fotkami z dětství. Poznali jste ji?

Kateřina Kaira Hrachovcová se pochlubila fotkami z dětství 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. ledna 2019 10:00

Včera jsme se vás ptali na jméno herečky a moderátorky které se proslavila už v roce 1995 díky jednomu seriálu. Ani jeho jméno jsme vám ale neprozradili. Dnes pro vás máme vyluštění této naší malé hádanky!

Oním seriálem byl Život na zámku! Ano, už je vám asi jasné, že jsme chtěli slyšet jméno Kateřina Hrachovcová. Právě ta se na Instagramu pochlubila rozkošnými momentkami z jejího dětství. „Čim čim čimčarara  Za půl roku, kolik udělá vrabec kroků? #sameskoky Kolik že mi bylo roků?“ ptala se Kateřina svých fanoušků.

Prozradila také, že na té, kde leze přes zábradlí, jí byly pouhé tři roky, na fotografii se šibalským úsměvem pět let. A snímek poslední, na kterém si je už hodně podobná a který jsme vám proto neukázali, vznikl, když jí bylo 21 let. A to už hrála ve zmíněném seriálu Život na zámku.

Poslední rok nebyl pro Kateřinu právě nejšťastnější, po čtrnácti letech se rozvedla totiž se svým manželem, známým veterinářem Janem Herčíkem. Důvod? Veterinář se v ordinaci zakoukal do jiné ženy, které k němu přišla se svými mazlíčky.

Herečka ale rozhodně nikde v koutě nesmutnila! Nafotila charitativní kalendář na rok 2019, jenž vznikl na pomoc záchranné stanici JARO Jaroměř. Její sociální sítě jsou plné velice odvážných fotek často pořízených v přírodě.

Už během posledních let Katka svůj život začala měnit. Vzala si zpět své dívčí jméno Hrachovcová a přidala si prostřední jméno Kaira. Tento krok popsala jako součást životní vnitřní cesty. Navíc si pořídila výrazné tetování.

V poslední době propadla hot józe, což se na jejím těle výrazně podepsalo! Díky cvičení v sále vyhřátém na 42 stupňů na sobě nemá ani gram tuku a někteří fanoušci dokonce poznamenali, že se ztrácí před očima!

Témata: Kateřina Kaira Hrachovcová