Velmi intimní VIDEO: Monika Bagárová a Markéta Konvičková si společně vlezly do vany!

Monika Bagárová a Markéta Konvičková společně ve vaně! 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. ledna 2019 9:23

Zpěvačky Monika Bagárová a Markéta Konvičková společně natočily klip Zůstaň Se Mnou. Jak obě přiznávají, natáčení rozhodně nebylo jednoduché! Mladé krásky totiž musely společně vlézt do vany!

„Něha.. Pokora.. HODNOTY… I o tom vypráví náš nový videoklip a píseň ...“ popisují Monika Bagárová a Markéta Konvičková svůj nový klip.

Krásné zpěvačky se v něm objeví společně ve vaně! „Společné něžné scény ve vaně plné růží vyjadřují vzájemnou podporu a ochranu. Zpočátku to byla složitá myšlenka a scéna pro nás obě, ale jsme rády, že jsme do toho šly,“ přiznávají zpěvačky, které se proslavily v pěvecké soutěži SuperStar.

Pochvalují si ale, že jejich umělecká práce jim umožňuje hrát si s vizuálním zhmotňováním myšlenky. „A o to tady jde. Poukázat na pravé hodnoty. Přátelství. Nikdy nejste sami, pokud máte správné přátele, i když někdy máte pocit, že ano. Neskrývejte své pocity a nebojte se o nich otevřeně mluvit, není to slabost. Naopak, je to síla, kdy otevřete své srdce a necháte druhým naslouchat,“ vzkazují svým fanouškům zpěvačky.

Podívejte se na jejich nový videoklip! 

O hudbu a text se postarali Dávid Hodek a Monika Bagárová. Klip režíroval Lukáš Rejmon.

Monika a Markéta jsou už dlouhou dobu velké kamarádky. Loni spolu například vyrazily na dovolenou do slunné Dubaje. Fanouškům pak posílaly pikantními fotkami a videi.

Témata: Monika Bagárová Markéta Konvičková