Znepokojivá slova z nemocnice: Skončí Jan Musil na vozíku?

Jan Musil 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. ledna 2019 9:08

Moderátor Jan Musil (51) se v nemocnici zotavuje z těžkého úrazu.Po pádu ze žebříku si zlomil devět žeber, propíchl plíci a rozdrtil páteř. Hrozí dokonce, že skončí na vozíku!

Konec roku 2018 byl pro Honzu děsivý. Vánoce i Silvestra strávil v nemocnici upoutaný na lůžko! A i když mu jeho rodina dělala společnost, takhle si svátky určitě nepředstavoval

Na sociálních sítích před pár dny  informoval, že už začíná s cvičením a rehabilitacemi.

„Během vteřiny bylo všechno jinak. Já si ale nepamatuju, co se stalo. Jen vím, že jsem vylezl na žebřík, a pak už nevím nic,“ vzpomíná na osudné chvíle pro magazín Sedmička Musil.

Teď už se prý cítí líp, navíc je rád, že se dostal z JIPky na normální pokoj. „Teď už je to zaměřené - tedy kromě toho, co bylo, což znamená léčba zničené páteře, žeber a plíce - na pohyb. Abych se otočil, neotočil, zvedl, nezvedl...“ popisuje s tím, že tato cvičení hodně bolí.

Jeho prognóza je navíc zatím nejistá. Doktoři zatím nechtějí nic moc říct a tak se moderátor novinky dozví až zhruba za čtyři týdny. „Momentálně si sednout vůbec nemůžu - a to nemluvím o tom, že mi nefungují nohy,“ posteskl si.

Témata: Jan Musil