Libor Bouček v slzách: Smutek kvůli smrti blízkého přítele!

Libor Bouček a jeho pes 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. ledna 2019 16:23

Oblíbený moderátor Libor Bouček truchlí! Zemřel mu blízký přítel, který ho životem doprovázel více než třetinu života! Na sociálních sítích zveřejnil dojemný dopis, ve kterém se se svým parťákem loučí!

Známý moderátor prožívá nelehké chvíle. Truchlí nad ztrátou blízkého kamaráda! „Milý příteli, v noci na dnešek jsi mně tu nechal všechny louže, klánovický lesní cesty, šumavský hvozdy, zavazadlovej prostor Olivera, svoje kamarády a kamarádky za plotem, před kterejma si se vždycky tak pyšně nosil a společně jsme se smáli tý situaci, jak Ty svobodně vykračuješ a oni musí zoufale štěkat. Nechal si mi všechny potoky a stoky světa. Nechal si mi i všechny steaky, co mi přistanou na talíři. Už si je nemusím hlídat,“ napsal smutný Libor na Instagram pod fotku svého věrného howawarta, který ho životem doprovázel víc než 11 let.

Bouček dal jasně najevo, že pro něj byl jeho pes součástí rodiny! „Byl jsi přítel a druh. Byls skvěle vychován tím nejlepším pánem. A něco o tom vím, protože je to můj táta. Byl jsi tím, kdo se mnou prožil zásadní téměř třetinu života. Zažil jsi všechny moje emoce, který jsem před Tebou nemusel maskovat. Zažil jsi moje chabý sportovní výkony i slušný mejdany. Zažil jsi mé kamarády, který jsi vždy velkoryse vítal a hlídal si je. Vycítil jsi, jak miluju a věnoval jsi stejný cit stejným směrem,“ píše v dojemném vyznání moderátor.

A i když toho spolu prožili hodně, Libor přiznává, že svému parťákovi některé věci nestihl říct. „A to jsem Ti ani nestihnul říct, že si leckdo myslí, že se mnohdy chovám jako Ty.. tudíž jsi byl i vzor. Byl jsi ten nejlepší pes, kterýho můj svět kdy spatřil. Odešels. Navždy. Zanechal jsi stopu, kterou nikdy nikdo jiný nesmaže. Byls mou neoddělitelnou součástí. Dávals tolik radosti. A odešel tak, jak velí Tvoje neskonalé psí gentlemanství. Smířen, ve spánku, vyrovnán. Sbohem. A kéž se ještě v jiném světě setkáme,“ přeje si Libor.

Zveřejnil také poslední fotku, kterou pořídila jeho přítelkyně Gabriela. „Je mnoho druhů lásky. Ta k Tobě byla silná, pevná, oddaná, nenahraditelná, celá a psí. Dík za to, čemuž jsem se díky Tobě naučil,“ dodal Libor.

Témata: Libor Bouček