Řepka si našel "veřejně prospěšnou" práci? Češi jsou zděšeni a nestačí se divit!

Tomáš Řepka 11

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

10. ledna 2019 10:59 | Aktualizováno: 10. ledna 2019 17:46

Bývalý fotbalista Tomáš Řepka, zdá se, hledá novou profesi! V jedné z pražských hospod si vyzkoušel čepování piva. Jenže hned bylo jasné, že takhle by to nešlo. Nehledě na to, že tím mnohé pořádně vyděsil!

Kolem Řepky je v posledních dnech opět rozruch. Na internetu se objevily nové nahrávky, na kterých fotbalista a hlas podobný hlasu jeho partnerky Kateřiny Kristelové (39) na ní osnují plány proti Řepkově ex Vlaďce Erbové (37)..

Exfotbalista měl jít kvůli internetovým útokům na jeho bývalku na půl roku do vězení, soud mu ale nakonec trest zmírnil na 300 hodin veřejně prospěšných prací! Potrestána byla i Řepkova současná partnerka Kateřina Kristelová, které naopak soud původní trest ještě zpřísnil. Uložil jí tříměsíční vězení podmíněně s odkladem na rok. Původně dostala pokutu 50.000 korun.

Jak se zdá, Řepka už si našel práci, i když ji lze jen stěží považovat za veřejně prospěšnou! V jedné z pražských restaurací si vyzkoušel, jaké to je stát za pípou. Jenže mu to příliš nešlo! „Tomáš Řepka ač se snažil, nestačilo to,“ píše se na facebooku Hospůdky Na Vršku, kde se objevily Tomášovy fotografie.

Zdá se tedy, že jako výčepní by se Řepka rozhodně neuživil! „Maká jako píla, ale nestíhá,“ poznamenali zástupci hospůdky, kteří přidali smajlíka brečícího smíchy.

Jenže zákazníci už tak nadšení nebyli. „Tak doufám, že má zdravotní průkaz...“ rýpnula si na facebooku jedna z diskutujících. „Doufám, že je to jen recese,“ přidala se další. „Realita,“ odvětila hospůdka. „No ale,že to není stálá obsluha. Takhle jsem to myslela,“ upřesnila zvědavá zákaznice.

„To je nějaký nový projekt náprava trestně odsouzených?“ podivovala se Alice. „Být to neznámý člověk, co by měl jít správně sedět, tak by ho do hospody ani nevzali. Ale je to Řepka, tak proč si ho rovnou nevzít mezi sebe,“ přidala se Míša.

Témata: Tomáš Řepka