Leoš Mareš je debil a honibrk, jde mu jen o prachy. Těžkej Pokondr se vybarvil, vzteká se jak děcko!

Leoš Mareš 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. ledna 2019 10:26

Roman Ondráček z pěveckého dua Těžkej Pokondr se za posledních několik dní ukázal v novém světle. Nejprve si na sociální síti kopnul do svého letitého parťáka, následně si podal další lidi z branže. Proč? Protože se o něj nezajímají.

Duo Roman Ondráček a Miloš Pokorný jako skupina Těžkej Pokondr končí. Na sociální síti to oznámil Ondráček, který na sociální síti nejprve poděkoval několika lidem za rok 2018, následně zkritizoval většinu českých médií a poté se obrátil i proti svému kolegovi, s nímž už spolupracovat odmítá.

"A to je hodně špatný postoj: zaprvé k jeho rodině a za druhé k mé rodině!!! A pak už jen vše gradovalo, až se to dostalo totálně za lajnu... Co z toho plyne? Rozešli se po x letech i Pink Floyd protože to Roger Waters hodně pohnojil, ale to se přeci stává naprosto běžné viz Yoko Ono a The Beatles," uvedl například.

Těžkej Pokondr podle něj bude pokračovat, ale bez Pokorného. "Tedy Rakeťáci Live Band a Roman Ondráček & Miloš Pokorný už jen 2 roky, tedy do 12/2020 a pak se uvidí co bude dál??? Nicméně, s Milošem už NE!!!" napsal následně.

Tím ale jeho cesta nadávek nekončí. Další, do koho se pustil, byl Leoš Mareš. A to jen proto, že ho má na háku a nesdílel jeho píseň. "Mareš je pro mě honibrk a vždycky byl. To se ví všeobecně. Leoše jsme vytáhli z Berouna my. Michel Fleischmann ho chtěl druhý den vyhodit. Já s Milošem jsme se za něj postavili a přimluvili se za něj. Dneska mu jde jenom o prachy, o Instagram a o to, aby prodal lístky za miliony. My jsme ho poprosili, aby Schízy dal na svůj Instagram, když tak rád říká, že jsme ho my objevili. Neodpověděl. Napsal jsem mu, aby už nikdy nevyslovil slovo Pokondři," napsal Ondráček serveru Extra s tím, že jeho současná žena má deprese a že se z Mareše "stal úplný debil."

Mareš si ale užívá dovolenou na Bali a o Pokondr se nezajímá, což ostatně potvrdil, když napsal, že se k věci vlastně ani nechce vyjadřovat. Kdo se naopak vyjádřil byl Libor Bouček, o kterém Pokondr uvedl, že je to nula a lůzr. Ten se ale jejich názoru jen směje.

Témata: Těžkej Pokondr Leoš Mareš