Těžké chvíle Honzy Musila v nemocnici! Musel na další operaci!

Jana Musila v nemocnici navštívili jeho nejbližší 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. ledna 2019 8:57

Co se stalo Janu Musilovi? Moderátor, který se na konci loňského roku vážně zranil, své fanoušky denně informoval o svém stavu a dalších novinách. Jenže teď se odmlčel! Musel totitžpodstoupit další operaci.

Musil se naposledy se fanouškům ozval v pondělí 7. prosince, kdy napsal: „Jsem po dopoledním cvičení a čeká mě v pelechu ještě “kolo”. Teď mě čeká oběd! Už se snažím psát vám já... ale potřebuju ještě asistenci Jakoubka.“

Pak ale odmlčel! Předtím přitom na facebooku o svém stavu a o tom, co právě dělá, informoval každý den nejméně jednou. Naštěstí je v pořádku, musel ale mezitím podstoupit další operaci!

Ve středu prozradil, co je u něho nového. „Zdravím vás opět po nějakém čase.... Dnes píše zase Jakoubek, já diktuju a Mickey hlídá,“ uvedl na vysvětlenou k fotce, na které leží v nemocniční posteli a společnost mu dělá plyšový Mickey Mouse.

„Včera mi dělali menší zákrok a tak jsem včerejší den a dnešní dopoledne prospal,“ vysvětlil ve středu odpoledne, proč se tak dlouho neozýval.

Poděkoval také fanouškům za zprávy, která mu denně posílají. Jen na facebooku má pod svými příspěvky z posledních dní stovky komentářů a slov podpory! „Teď v počátku je to boj“ přiznává Honza, který ale dal jasně najevo, že se nehodlá jen tak vzdát!

Témata: Jan Musil