Otci Lucie Vondráčkové došla trpělivost: Proč jí tolik ubližujete?!

Lucie Vondráčková 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. ledna 2019 9:09

Rozvod české zpěvačky Lucie Vondráčkové a hokejisty Tomáše Plekance je všechno, jen ne klidný. A to samozřejmě dolehlo nejen na jejich syny Adama a Matyáše, ale i na rodiče hvězdného páru. Z Tomášovy strany se k problému vyjádřila jeho maminka Květa. A Lucie se teď naopak zastal její tatínek!

„Jak se asi tak má Lucka cítit, jak jí má být. Nemohla ani přijet na premiéru svého filmu. Je v Kanadě zavřená, aniž by chtěla,“ připomněl podle Expresu Jiří Vondráček. Soudy totiž vzaly oběma chlapcům pasy na žádost jejich otce, aby je Lucie nemohla nikam odvézt. Jenže to znamená, že zpěvačka se syny nemůže podívat ani do Česka! Vánoce tak strávili v Kanadě.

Nechápe taky, proč se všichni pustili do jeho dcery. A nelíbí se mu samozřejmě, že ji teď cizí lidé hodnotí jakožto matku a tvrdí o ní, že je zlatokopka. „Vždyť je to poctivá holka, která neskutečně dře, snaží se být skvělou mámou, maká jako nikdo,“ hájí Lucii její otec.

„Snaží se být ve své práci dobrá a daří se jí to. Tak proč jí tolik ubližují?“ podivuje se nad některými nehezkými komentáři a zprávami.

Zaskočilo ho také, jak se ke zpěvačce chová a jak se vyjadřuje její stále ještě manžel Tomáš Plekanec. Přesto se ale osobně utěšovat Lucii do Kanady nechystá. „ale jsme neustále ve spojení. Vždycky za ní budeme stát. Nechápu tu zlobu, která se v lidech bere. Vždyť Lucka nikdy nikomu neublížila,“ dodává Vondráček.

S rodiči se tak Lucie zřejmě ještě nějakou tu chvíli osobně neuvidí. Do Kanady ji alespoň před pár dny letěl navštívit její bratr David. Fotky s ním Lucie zveřejnila na sociálních sítích.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Jiří Vondráček