Češi mají miliardáře Janečka plné zuby! Jsi bezcitnej h*jzl, vzkazují

Lilia Khousnoutdinova, Karel Janeček a jejich dcera 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. ledna 2019 15:05

Miliardář Karel Janeček díky svým milostným vztahům získal pověst sukničkáře, přelétavého muže nevěrníka: Pro některá je dokonce bigamista! Matematik teď ale naznačil, že možná našel tu pravou, se kterou zůstane, jenže Čeči mu to příliš nevěří!

Jak se zdá, Lilia zřejmě dokázala miliardáře zkrotit. Aspoň na chvíli. „V novém roce jsem přišel na revoluční myšlenku, že nejvyšší hodnotou je možná rodina,“ zamyslel se Janeček, který nedávno oznámil, že odchází od manželky Mariem Mhadhbi, se kterou má syna.

Jenže lidé už jeho slovům příliš nevěří. A není divu – Janeček dlouho s jednou ženou nevydrží. O tom se přesvědčila nejen Mariem, ale třeba i jeho první manželka Michaela nebo expřítelkyně Jana Doleželová.

„Tak škoda, že před tímhle prozřením je několik vašich dětí bez táty,“ rýpnula si na Instagramu Kateřina. A jedna z diskutujících zašla ještě dál! „Naprosto bezcitnej hajzl,“ nebrala si servítky jedna z Češek.

Otázkou je, jestli Lilia o něco vůbec takového stojí! Sama nedávno při vášnivé debatě na sociálních sítích naznačila, že s Karlem až do smrti zřejmě nezůstane.

„Vy si myslíte, že vztah má smysl pouze pokud je na celý život? Proč? Přeci je normální, když si lidé něco předají a potom jdou dal, nebo...?“ vysvětlovala těm, kteří ji kritizovali, že Janečka odloudila od rodiny.

Nakonec ale možná i ona změnila názor. „'Odevzdat se lásce jako kdyby mohla být věčná a cenit si každého okamžiku, jako kdyby byl poslední.' Každý vztah jednou skončí... I kdyby až smrti. Což je krásné - připomíná nám to jak vzácné je každé další ráno, když se budíme v náručí jeden druhého,“ napsala k fotce, na které ji Karel drží v náručí.

Témata: Lilia Khousnoutdinova Karel Janeček