Nový film Vondráčkové je propadák? Zpěvačka se naštvala a z Kanady lidem vzkazuje...

Lucie Vondráčková 19

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. ledna 2019 9:25 | Aktualizováno: 9. ledna 2019 3:26

Před pár dny měl premiéru film Beyond Her Lens, česky Mimo objektiv. Snímek upoutal velkou mediální pozornost především proto, že v něm hlavní roli hraje Lucie Vondráčková. Média téměř ihned začala o filmu psát jako o propadáku, o který není zájem. Zpěvačka si to ale nenechala jen tak líbit!

Děj snímku Beyond Her Lens je postavený na skutečném životním příběhu válečné fotografky Jany Andert. Alex v podání Lucie Vondráčkové se vrací do Prahy do dlouhé nelehké době strávené v Iráku a nedokáže se s tím, co zažila, vypořádat.

Světová premiéra filmu byla 5. ledna 2019 v pražském kině Lucerna. Sama Vondráčková se jí zúčastnit nemohla, protože kvůli rozvodové bitvě s Tomášem Plekancem uvízla v Kanadě. Její synové totiž přišli o pasy. Na premiéře nicméně nechyběli alespoň její rodiče.

Média snímek ostře sledují, už od počátku v souvislosti s ním píší o „dalším propadáku“ a o malém zájmu diváků. Jenže podle Lucie to vůbec není pravda! „Pamatujete na koncerty Kousek Štěstí tour? Taky psali, že byly prázdné sály,“ připomněla zpěvačka na sociálních sítích.

Na důkaz, že lidé na film chodí, zveřejnila snímek z premiéry. „Takže v sobotu na premiéře v Lucerně malé deja vu. Nikde nikdo...“ smála se Lucie nad fotkou z promítacího sálu, který byl z větší části zaplněn. „Gratulace režisérce Tereze Hirsch k filmu a hodně štěstí na festivalech!!!“ dodala Lucie, která si střihla hlavní roli.

Pravdou ale je, že Lucčin poslední film The Perfect Kiss z roku 2018 příliš úspěšný nebyl. Strhali ho kritici a diváci, na ČSFD se pohybuje se 13 procenty v černých číslech, když jej většina diváků ohodnotila jako odpad. Podle režisérky Martiny Adamcové ale film v Česku propadl kvůli špatné distribuci a ne proto, že by byl špatný.

Témata: Lucie Vondráčková film Mimo objektiv (Beyond Her Lens)