Nahá fotka z koupelny! Aneta Krejčíková se pochlubila tím nejcennějším, co má!

Aneta Krejčíková 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. ledna 2019 20:43

Herečka Aneta Krejčíková si dává pauzu od seriálu Ulice. Zatímco podle scénáře odjela její Gábina za prací do Německa, Aneta si užívá svého malého synka Bena! A nestydí se ukázat, jak to teď u ní doma vypadá!

Aneta se nestydí ukázat nenamalovaná a neučesaná. A jasně dokazuje, že si mateřství užívá! „Chtěla jsem vždy upřímného, pozorného, láskyplného, laskavého, zábavného, chytrého, empatického, odvážného a celkově krásného muže s velkým srdcem. Cítím, že tady jeden roste,“ pochvaluje si.

Na svém Instagramu zveřejnila fotku, na které je nahatý nejen její syn Ben, ale i ona! Jediným kouskem oblečení – kromě prádla na radiátoru – jsou Benovy červeno-bílé proužkované ponožky!

Fanoušci její civilní vystupování vítají. „Tahle fotka je boží nejen Vás, ale i to že jste "normální mamina“ na mateřské, s oblečením v koupelně a na radiátoru atd. Žádná nažehlená koupelna,“ pochválila Anetu jedna z diskutujících.

Další si všimli, že se v koutě u Anety nachází nesprávně složená dětská cestovní postýlka. „Jste krásní, ale úplně nejvíc mě praskla do očí a pobavila ,,složená,“ cestovní postýlka. Přesně jako u nás.“ pochvalovala si Eva.

Nad Anetiným roztomilým synkem se rozplývají i hereččiny kolegyně. „Bobíček. Já se zblázním! Vy jste tak krasní,“ okomentovala fotku dojatá Malvína Pachlová, která si s Anetou zahrála v Ulici. Malvína zde hraje Šárku z hospody.

„Miláčku, jste nádherný a to, že má jenom ty ponožky a jinak je nahatej je nejroztomilejší na světě!! Jenom mu prosím vysvětli, že v dospělosti je to přesně naopak,“ smála se Berenika Kohoutová, která se pro změnu s Krejčíkovou objevila v show Tvoje tvář má známý hlas.

Témata: Aneta Krejčíková Berenika Kohoutová