Šafářová promluvila o vztahu s Plekancem!

Lucie Šafářová 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. ledna 2019 15:19 | Aktualizováno: 8. ledna 2019 4:47

Tenistka Lucie Šafářová (31) už pár měsíců randí s hokejistou Tomášem Plekancem (36). Ten je sice ještě formálně ženatý za zpěvačku Lucii Vondráčkovou (38), ale jeho manželství už dávno skončilo! S manželé se tak už jen přetahují o syny a peníze! Šafářová teď prozradila zákulisí jejího nového vztahu!

Šafářová, která je známou hokejovou fanynkou, prozradila, že se na Tomášovy zápasy chodí dívat. A hokejista si s ní na oplátku občas zahraje tenis. „Na Tomáše se jezdím dívat, byla jsem na několika utkáních, dokonce i v Montrealu,“ přiznala.

Plekanec je už ovšem ze zámoří zpět doma a v Česku nastupuje střídavě za Kladno a Brno. „Já jsem fanynka Komety, a že hraje i tam, jsem ráda,“ řekla pro magazín Sport Star Šafářová.

Odmítá ale, že by měla v Tomášově přestupu do Komety nějaký podíl! „Slyšela jsem i názory, že jsem měla v přestupu prsty, ale nebojte, neměla,“ zdůraznila sportovkyně.

Tomáš si s ní naopak občas pinkne. „Zahráli jsme si spolu a musím říct, že mu to jde celkem dobře. Překvapil mě!“ práskla Lucie.

Ona sama ale plánuje ukončit kariéru a raketu odloží do kouta, protože si chce od tenisu odpočinout. „Pojedu se sestrou na lyže, chtěla bych zkoušet jiné věci, něco jiného než sport. Těším se na to, že konečně něco nebudu muset, ale budu dělat to, co chci a co mě baví,“ dodala Šafářová.

Jak se ale zdá, konec kariéry se odkládá – alespoň na chvíli. „Rozloučení s kariérou a turnaji se bohužel odkládá. Dostala jsem zánět šlachy na zápěstí a neodjedu do Austrálie. Hrozně mě to mrzí i kvůli šanci hrát debla s Bárou (Barbora Strýcová, pozn. redakce) a rozloučit se s lidmi a kariérou na WTA. Pořád platí, že chci ukončit kariéru na kurtu. Kde to bude, dám vědět až budu zdravá," vzkázala před dvěma dny tenistka.

A jaký je její sen? Jednou by ráda měla kavárnu! „Káva mě baví a chutná. Chodila jsem po světě do malých kavárniček, můj koníček. Pokaždé tam byla super atmosféra. Ráda bych si někdy nějakou otevřela,“ popsala své sny Lucie.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec