Tvrdá rána pro Pomejeho: Jeho věrný kamarád a mecenáš ho opouští!

Jiří Pomeje

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. ledna 2019 11:49

Herec Jiří Pomeje (54) byl převezen do luxusní soukromé nemocnici, přesto ho čeká velmi náročný měsíc! Jeho kamarád a mecenáš Petr Pásek (51), který jej denně navštěvoval, totiž odjíždí pryč!

Pásek se vydává na každoroční čtyřtýdenní dovolenou k moři! Znamená to, že Jiří, který bojuje se zákeřnou rakovinou, zůstane osamocený! Pomejeho sice navštěvuje jeho rodina, kamarád Petr ale za ním chodil každý den – dokonce i o svátcích!

„Tentokrát se snad kvůli tomu komediantovi na cestu ani netěším,“ přiznal Aha! Pásek. I když Jiřímu zajistil tu nejlepší možnou péči, přesto má obavy, co s jeho kamarádem ten měsíc bude!

„Čtyři týdny je dlouhá doba. Může se stát cokoli,“ připouští Pásek, který v soukromém sanatoriu specializujícím se na pacienty s rakovinou vše finančně zařídil dopředu pro případ, kdyby se mu náhodou něco stalo!

Pomeje tak má péči hrazenou na nějakou dobu dopředu „To je bohužel to jediné, co mohu pro Jirku udělat,“ posteskl si Pásek, který se s Jiřím zná téměř 20 let. Za tu dobu se z nich stali téměř bratři.

Není proto divu, že si Jiřího nemoc bere velmi osobně. „Brečím vzteky. Zjistil jsem, že jsem vlastně sobec. Nechci tady na tom světě zůstat sám, proto se mu snažím ze všech sil pomoct,“ vysvětlil Pásek.

Témata: Jiří Pomeje