Lucie Vondráčková nemůže z Kanady! Kvůli Plekancovi je tam uvězněná!

Lucie Vondráčková 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. ledna 2019 18:10

Zpěvačka Lucie Vondráčková nemůže opustit Kanadu. Kvůli trestnímu oznámení, které na ni podal její manžel Tomáš Plekanec, totiž její synové přišly o pasy.

Rozvodová bitva mezi Plekancem a Vondráčkovou zuří naplno. Stars24.cz vás už nedávno informoval, že Plekanec musí létat do Kanady, aby vůbec mohl vidět své syny.

Proč? Podle Vondráčkové si může sám za to, že za ním děti nemohou přiletět. "Podal skandální a nesmyslnou žalobu na vlastní ženu u mezinárodního dvora v Haagu s tím, že měla unést své syny! Přestože to byl právě pan Plekanec, který už podruhé od svých dětí odjel za svou novou známostí. Na základě této žaloby pana Plekance byly oběma dětem odebrány pasy a byl jim znemožněn odlet jak na zimní prázdniny tak případně do ČR," uvedla zpěvačka na sociální síti.

Kvůli tomu se nemohla Vondráčková zúčastnit ani premiéry svého filmu filmu Beyond Her Lens. "Já teď do Česka ani nemůžu, protože jsem byla obviněna svým mužem a synům sebrali pasy, takže i kdybych chtěla, nemůžu přiletět. Čekám, až bude další soud a všechno nám dají zpátky,“ řekla Topstaru zpěvačka, z čehož vyplývá, že bez svých synů nikam nepoletí.

Dalším důvodem, proč neopustí Kanadu, je samotný rozvod. Rozvádět se tam je pro ni z finančního hlediska výhodnější, než kdyby mělo majetkové vypořádání probíhat v Česku.

Po rozchodu obou manželů se ale na veřejnost dostávají stále nové a nové informace o tom, co co se vlastně stalo a proč toto manželství ztroskotalo. O problémech mezi manželi se hovořilo už před rokem, Lucka se tehdy ale dušovala, že je vše v naprostém pořádku a že by Tomáše nevyměnila. Spekulace o manželské krizi tehdy důrazně odmítala.

Objevily se také spekulace, že důvodem rozchodu je někdo třetí. To ale Vondráčková popírá a domnívá se, že v tom žádná další osoba není. Posléze se ale ukázalo, že se Plekanec skutečně vídá s tenistkou Šafářovou. A Vondráčková naopak údajně s hercem Matějem Hádkem, což ona sama popřela. Pro Plekance to ale byla poslední kapka. 

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec