Honza Musil je na dně! Na Silvestra ho museli odvézt!

Jan Musil 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. ledna 2019 12:56

Moderátor Honza Musil, který Vánoce i novoroční oslavy strávil v nemocnici, kde se musel podrobit náročné operaci, na tom psychicky není nejlépe. Tvrdí, že si sáhl na dno.

Vše se odehrálo 21. prosince, média se o incidentu ale dozvěděla až mnohem později. Moderátor spadl ze žebříku v garáži, následkem čehož si přerazil páteř, zlomil devět žeber a propíchnul plíci.

Okamžitě byl ve vážném stavu převezen do nemocnice, kde podstoupil operaci rozdrcených obratlů. Lékaři mu také museli obnovit plicní činnost a nyní je upoután na lůžko.

Nyní tvrdí, že nejtěžší je na tom tom vše přemýšlení. Člověk totiž má čas přemýšlet a ani večer nemůže usnout, protože necítí žádnou únavu.

Zranění má podle Sedmičky špatný dopad na jeho psychický stav. Naštěstí mu pomáhají sestřičky, které o něj pečují.

"I přesto, jaký tam byl frmol, akutní případy a hrozně moc práce, byly sestřičky ochotné a milé. K pacientům se chovaly úžasně, což mi hrozně pomohlo, protože jsem tam ležel zrovna o svátcích a nemohl jsem být s rodinou," svěřil se.

Dodal, že na Silvestra mu nemocniční personál dokonce přichystal překvapení a odvezl jeho postel k oknu, aby mohl sledovat ohňostroj.

Poté, co se moderátor dostal z nejhoršího, byl ale převezen do jiné nemocnice. Se sestřičkami se tak už nevídá.

Témata: Jan Musil