Vondráčková vrací úder: Drsná slova o synech, Plekancovi a Vánocích!

Lucie Vondráčková 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. ledna 2019 13:07

Ani Vánoce, svátky klidu a míru, neztupily ostré spory mezi Lucií Vondráčkovou a Tomášem Plekancem! Jejich vztahy uvízly na bodu mrazu a na nějaké zlepšení to jen tak nevypadá!

Lucie tvrdí, že na ni její manžel podal žalobu, kvůli které byly oběma dětem odebrány pasy! Nejen, že se tak nemůžou podívat do Česka, ale navíc jim krachnul plánovaný zájezd do Karibiku! 

„Jsme s klukama dohromady v zasněženém Montrealu a každý večer si představujeme, jaké by to bylo na Kubě,“ postěžovala si prostřednictvím Top Staru na Primě zpěvačka.

Plekanec tvrdil, že si tak chtěl zajistit, že s kluky bude moci strávit svátky. To je ale podle Lucie nesmysl. „Tatínkovi kluků jsem několikrát nabízela, ať přijede na Vánoce, a on říkal, že nemá čas. Po pátým zeptání jsem usoudila, že nepřijede, a koupila zájezd na Kubu,“ vysvětlila zpěvačka.

Jenže pak si to prý hokejista u soudu rozmyslel a řekl, že přijede. „Tak jsme to museli zrušit,“ tvrdí. Její muž prý za nimi navíc přijel s přítelkyní Lucií Šafářovou (31) a maminkou a se syny Matyášem (7) a Adamem (3) strávil pět dní.

Podle Plekancova kamaráda to ale bylo jinak. Hokejista prý letěl do Kanady jen s maminkou, ale v zámoří ale oba prožili silný psychický otřes a tak Šafářová sedla na letadlo a jela svého partnera podpořit!

Konkrétní důvody psychického kolapsu si ale nechal pro sebe, naznačil ale, že na vině je Vondráčková! „Snad je Lucie sama se sebou a s tím, co se jí podařilo, moc spokojená!“ rýpnul si hokejistův kamarád.

To Vondráčková si naopak postěžovala, že kvůli Plekancovi teď nemůže do Česka na premiéru svého filmu nebo si převzít zlatou desku. „Teď do Čech ani nemůžu, protože jsem byla obviněna svým mužem a klukům byly sebrány pasy. Nemůžu opustit Kanadu,“ vysvětluje.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Kanada Lucie Šafářová