Mareše vykopli? Tady jsou horká jména moderátorů Hlasu!

The Voice Česko Slovensko

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. ledna 2019 9:01

Show Hlas Česko Slovenska se po sedmi letech vrací na obrazovky českých a slovenských televizí, tentokrát pod názvem The Voice Česko Slovensko. Reality show, jejíž koncept je stejně jako všechny ostatní v Česku převzatý ze zahraničí, doplní několik moderátorů, a už nyní je víceméně jasné, že Leoš Mareš mezi nimi nebude.

S dalším rokem přichází na televizní obrazovky další pěvecké a talentové soutěže. Prakticky všechny jsme v minulosti už viděli několikrát a zatímco v zemích, ze kterých pochází, se mnohdy už několik let nevysílají, české komerční televizi jimi diváky masírují pořád.

To je ostatně případ i Hlasu Česko Slovenska, který se letos představí podruhé, tentokrát pod originálním názvem The Voice. A už dlouho se spekuluje o tom, kdo by ho mohl moderovat.

Jako první jistě většinu lidí napadlo jméno Leoše Mareše, ten už ale diváky na obrazovkách zřejmě netáhne. Podle slovenských médií jsou totiž žhaví úplně jiní favorité, a to buď Tereza Kerndlová, nebo Sharlota.

Je možné, že se moderátorské role zhostí obě dvě, nesmí ale chybět ani slovenský zástupce. Tím by měla být podle slovenských médií mladá kráska Mária Čírová.

Témata: Hlas Česko Slovenska Tereza Kerndlová