Dáme pivko s Dádou? Anna Slováčková čelí nepříjemnostem kvůli aféře své matky!

Anna Slováčková 9

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

3. ledna 2019 16:23

Anna Slováčková (23) si kvůli alkoholové aférce její matky Dagmar Patrasové (62) sice na čas vypnula sociální sítě, ani to ale nepomohlo! Když se opět připojila, ihned musela čelit nepříjemným narážkám!

Anička měla poslední dny roku 2018 starosti s alkoholovou aférkou své matky, není tedy divu, že neměla chuť psát nějakou dlouhou bilanci či přání. „Krásný druhy den v roce 2019. Nějak jsem tento rok neměla náladu na nějaká roční shrnutí, nebo velkolepé slohy, které bych vám sem k dalšímu roku psala...“ přiznala mladá zpěvačka.

„Všichni přeci víme, co chceme a potřebujeme, že zdraví a láska jsou to nejdůležitější a že navrch si popřejeme spoustu úspěchu a řekneme si, jak správně se k sobě chovat... Já bych vám chtěla jen říct věc, kterou si uvědomuji každý rok a touto dobou obzvláště - na světě není nic důležitějšího, než je vaše rodina a vaši přátelé...“ vzkázala lidem.

Ona sama dala najevo, že jsou pro ni důležití především její přátelé! „A já jsem strašně šťastná, že jsem měla možnost strávit další Silvestr a pár dnů na místě, kde to nejvíc miluji s lidma, které nejvíc miluji a kteří mě doprovází mou cestou už několik let... Jsem ráda, že moji přátelé tvoří mou druhou rodinu a můžu se na ně vždy spolehnout.. Víc štěstí pro mě neexistuje...“ dodala.

Jeden z diskutujících ihned využil příležitosti a rýpnul si do její matky. „Dáme ňáký pivka s Dádou?“ uvedl v narážce na fakt, že Patrasová nedávno po bouračce nadýchala 2,5 promile. „Bylo to nutný?“ posteskla si Anička.

Anna aféru své matky evidentně nenesla příliš dobře. „Vypínám do konce roku sociální sítě. Nemám na to žaludek. Kéž je vám všem dobře. Dobrou noc,“ napsala Anička na sociální sítě poté, co se provalilo, že její matka sedla opilá za volant. 

Témata: Anna Slováčková Dagmar Patrasová