Janečkova milenka Lilia to od Čechů pořádně schytala: Jen počkej, ať ti taky odejde za jinou!

Lilia Khousnoutdinova a Karel janeček 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. ledna 2019 13:24

Miliardář Karel Janeček kromě manželky udržoval vztah s kněžkou Lilií Khousnoutdinovou, s níž v létě 2017 uzavřel buddhistický sňatek. Když v prosinci 2018 oznámil, že od své ženy odchází, vyvolalo to rozruch. A Češi teď rozpad jeho manželství vyčítají právě Lilii!

Lilia na sociálních sítích popřála lidem k Novému roku. „Trošku se zpožděním, zdravíme s láskou... Přeji vše krásné do Nového roku,“ napsala a přidala fotku sebe, Janečka a jejich dcery Isabelly. Netušila však, že se tím postará o bouřlivou debatu!

Někteří jí totiž vyčítají, že Janečkovi rozbila manželství! Miliardář v prosinci 2018 oznámil, že opouští svou právoplatnou manželku Mariem Mhadbi a jejich syna Karla Yanise, aby mohl být s ní!

„Ať vám tento vztah, založený na neštěstí a nedůvěře, vydrží co nejdéle. Přeji ti, Lilio, aby do života tvého muže nevstoupila jiná žena, za kterou ti odejde, až se ty budeš starat o vaše dítě. Možná v ní uvidíš samu sebe .. neboť ten moment přijde. Ale aspoň si můžeš vytvořit opět obchodní strategii a prodávat ji se slevou,“ nešetřil kněžku jeden z diskutujících.

Jenže Lilii byl spíš pro smích. „Jako vy si opravdu myslíte že Karel odešel kvůli mně?“ divila se.

Na to zareagovala další z Češek. „Ne, ale zase půjde dál, která mu to umožní jako vy. Ale to pochopíte, jako to "pochopily" ty před vámi,“ vzkázala Janečkově milence Nikola.

Jenže ani to Lilii nerozházelo! „A Vy si myslíte, že vztah má smysl pouze pokud je na celý život? Proč? Přeci je normální, když si lidé něco předají a potom jdou dal, nebo...?“ naznačovala Lilia, že s Karlem zřejmě až do smrti nezůstane.

Část lidí jí sice dala za pravdu, našli se ale i tací, kteří její přístup k životu prostě neuznávají! „Ano, myslím. Minimálně kvůli dětem, jež v něm byly počaty! A jsem strašně šťastná, že já měla to štěstí, a žila s oběma rodiči. Neumím si představit vídat tatínka pouze u občasných příležitostí...“ hájila tradiční pojetí rodiny paní Petra

Témata: Lilia Khousnoutdinova Karel Janeček