Rakovina, rozpad vztahu, teď zlomená páteř! Honza Musil schytává ránu za ránou!

Musil, Jan 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. ledna 2019 9:33

Zpráva o vážném zranění populárního moderátora Jana Musila oblétla celé Česko. Pro něj samotného jde o další z řady krušných zážitků, které se mu v životě udály. Není to totiž tak dávno, co bojoval s rakovinou i partnerskými vztahy.

Dnes už jedenapadesátiletý moderátor se vyučil kuchařem-číšníkem, od malička ho to ale táhlo k televizi. Prošel mnoha známými pořady a zakotvil na televizi Nova, která se mu na nějaký čas stala domovskou.

V tu chvíli ho ale zároveň postihla jedna z nejhorších nemocí vůbec, rakovina, konkrétně lymfatických uzlin. Začala v tříslech a postupně metastázovala do dalších uzlin. 

Moderátor podstoupil několik chemoterapií a když už byl fyzicky vyčerpaný a takřka na dně svých sil, zdálo se, že nemoc úspěšně porazil. Najednou ale přišla další rána, tentokrát v podobě leukémie.

S tou se léčil v zahraničí a kvůli chemoterapiím dokonce odcestoval do Austrálie. Lékaři mu ale zachránili život, avšak za vysokou finanční cenu.

Honza neměl lehký život ani po milostné stránce. Úřady mu sice povolily svatbu před dovršením 18 roku života, následně ale zjistil, že ho přitahují spíše muži. I přesto má nyní dvě děti.

Po několika vztazích se stejným pohlavím zakotvil u současného Jakuba, který mu při nedávné nehodě zřejmě zachránil život. 21. prosince moderátor spadl ze žebříku v garáži, následkem čehož si přerazil páteř, zlomil devět žeber a propíchnul plíci.

Témata: Jan Musil