Aleš Háma se zranil při odpalování ohňostroje! Rachejtle mu vlétla rovnou do...!

Aleš Háma

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. ledna 2019 13:29

Moderátor Aleš Háma nemá o trapné situace nouze! Na Silvestra zažil takovou, kterou by si asi nepřál nikdo z nás. Zranila ho totiž střepina z explodované rachejtle, která mu vlézla rovnou do zadních partií těla.

Na Silvestra mívají záchranáři a lékaři plné ruce práce a výjimkou nebyl ani ten letošní. Jedno zranění si přivodil i moderátor Aleš Háma, kterého rachejtle, resp. střepina z ní, zasáhla rovnou do zadnice.

"Tak včera po půlnoci nám explodovala jedna. Prostě neodletěla a řachla kousek od nás všech. Obětoval jsem se a všechny přikryl svou vlastní hýžďovou výbavou a světě div se, střepina do mé prdele skutečně pronikla," napsal bez obalu moderátor.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Tak včera po půlnoci nám explodovala jedna ?. Prostě neodletela a rachla kousek od nás všech. Obětoval jsem se a všechny přikryl svou vlastní hýžďovou výbavou a světě div se, strepina do mé prdele skutečně pronikla. Chtěl bych tedy poděkovat ředitelce @atodamedical @romanahasova za výtažek strepiny z mého pozadi a rodině Lažanskych za fotodokumentaci operace a následnou hojbu a kosmetickou péči v @belovelyprague. Nutno též podekovat @zamekchyse za anestezii polotmavym Prokop 12 díky které byla celá operace zcela bezbolestná a díky Vojtěch Lazanskemu, byla taktéž zajištěna právní ochrana pacienta. Ale jinak se nám ? silvestr líbil dobře...

Příspěvek sdílený Aleš Háma (@aleshama73), Led 1, 2019 v 1:37 PST

Do nemocnice se ale podle svých slov nevydal. Střepiny mu z těla vytáhla lékařka soukromé kliniky Atoda Medical Romana Hasová. Na sociální síti ji proto poděkoval za "výtažek střepiny z pozadí."

Poděkoval také lidem kteří jej u zákroku nafotili stejně jako těm, co se o něj pak postarali. Vyjma zranění si ale prý vítání nového roku užil.

Témata: Aleš Háma Silvestr