Patrasová o nehodě v opilosti: Už se o tom nechci bavit! Felix se mi mstí!

Dagmar Patrasová a Felix Slováček 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. ledna 2019 19:50

Dagmar Patrasová (62) stále opakuje, že před nehodou, kterou měla 26. prosince, nepila! A to i přesto, že nadýchala 2,5 promile! Navíc se tvrdě navezla i do svého manžela Felixe Slováčka (75), který naznačil, že má zpěvačka dlouhodobé problémy s alkoholem!

Patrasová tvrdí, že pila víno den před nehodou, tedy 25. prosince, u své dcera Anny Slováčkové. Mladá zpěvačka ale tvrdí, že ten den svou matku vůbec neviděla, protože spolu s rodinou Štědrý den slavili už 24. prosince.

Dáda ale na své verzi trvá dál! „Tak jsme se srazili, no. Ježíši, proboha, mám nabouraný blatník, jela jsem si zaparkovat auto,“ uvedla pro Tn.cz Patrasová, podle které nehodu zavinil druhý řidič.

O testu na alkohol se ovšem Dáda bavit odmítá! „Neptejte se, já se o tom už nechci bavit, mám z toho nervy, jsem ve stresu,“ odbyla novináře. „Ten den, co jsem se nabourala, tak jsem nic nepila. Přece bych nevlezla do auta,“ hájí se Patrasová.

Navíc přešla do útoku a pustila se do svého manžela Felixe Slováčka! Ten se totiž nechal slyšet, že o Dádině problému s alkoholem ví už 10 nebo 15 let. „Všichni vidí jenom to, že já jsem ten nejhorší, že se na ni vykašlu. Ale žít s člověkem, který pije, je peklo,“ tvrdil pro Blesk Felix.

Tím ale Dádu pořádně vytočil! „Má milenku, a tak nevím, proč se mstí mně,“ prská teď Patrasová „Pan Slováček tedy mimochodem popíjí každý den!“ dodala.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček