Záhadný vzkaz Jágrovy přítelkyně Veroniky! Stěhuju se, sama si vyberu, s kým budu trávit čas!

Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. ledna 2019 15:22

Přítelkyně slavného hokejisty Jaromíra Jágra, modelka Veronika Kopřivová, si ráda hraje se svými fanoušky na sociálních sítích. Permanentně je totiž drží v napětí a o tom, jak jejich vztah vypadá, nic neřekne.

Vše začalo, když Veronika Kopřivová umístila na Instagram podivný vzkaz. "Zazvonil zvonec a jednoho příběhu je konec," napsala bez dalších podrobností. K tomu co se stalo se nevyjádřila ani v komentářích a nekomentoval je ani sám Jágr. Už dlouho se ale spekuluje o možném rozchodu slavného páru.

Následně zveřejnili společné video, na kterém vypadají jako čerstvě zamilovaní a ne jako by spolu byli už tři roky! S příchodem Vánoc ale modelka přiznala, že zatím nemá dárky, výzdobu ani cukroví a že možná na Vánoce odletí a svého přítele Jaromíra Jágra nechá doma samotného! 

Naznačila totiž, že by mohla Jágrovi na Vánoce utéct nějak pryč! „Zatím to vypadá na odlet pryč a budu dělat, že žádné svátky a Vánoce nejsou,“ plánovala s úsměvem česká modelka. 

Následně se svěřila, že si během svátků užila volno a stěhuje se! "Tak jsem si užila tři dny volna, ale už jsem se upřímně těšila až svátky skončí a nastane opět pracovní režim. Dnes jsme konečně dokončili stěhování do nové kanceláře & skladu," uvedla.

Poté ale přišla s dalším záhadným vzkazem. Nejprve popsala, jaký pro ni byl rok 2018: "Příjemné i nepříjemné okamžiky, cestování, práce, smích, slzy, zklamání, láska, štěstí ...všechny pocity a emoce, které mi dávají pocit, že ŽIJU," uvedla.

Pal ale napsala, že jsou věci, které nemůžeme nijak ovlivnit. "Ne vždy vše vyjde, tak jak chceme i přesto, že tomu dáme kus sebe a bereme to často jako prohru, ale ve finále zjistíme, že to byla výhra. Mám ráda tenhle “vtip” o chudákovi, který každý den chodí do kostela modlí se před sochou “prosím dej ať vyhraju v loterii”. opakuje tuhle prosbu několik měsícu. Socha vyčerpaně obživne a znechuceně odpoví “synu prosím, prosím kup si los”," napsala.

"Žijeme ve svobodné době. Mohu si zvolit co chci jíst, číst, poslouchat, vidět, s kým budu sdílet svůj čas, peníze, energii. Mohu se rozhodnout jak budu trávit svůj čas, čím a kým se chci obklopovat. Ráno si vybíráme oblečení a můžeme si vybrat i myšlenky. Přeji Vám do nového roku plno “šťastných losu”, ať MUŽETE a zvládnete vše to co si přejete, ať jste naplněny láskou, štestím a ať je zdravá Vaše mysl, tělo i duše," dodala modelka. Snaží se tím opět něco naznačit?

Témata: Jaromír Jágr Veronika Kopřivová