Plekanec pěkně podrazil Vondráčkovou? Tohle zpěvačka nečekala!

Lucie Vondráčková 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. ledna 2019 11:28

Lucie Vondráčková mohla oslavit Vánoce se svými dětmi, o den později už ale putovali k jejich tátovi. Tomáš Plekanec na ně ale nebyl sám, vzal si s sebou do Kanady údajně i svou matku a novou přítelkyni Lucii Šafářovou!

Plekanec tvrdí, že mu jeho stále-ještě žena zakazuje styk s dětmi. Situace došla v loňském roce tak daleko, že dokonce začaly padat žaloby. A rozvodová bitva propukla naplno.

Vánoce ale chtěli strávit všichni v poklidu, a tak usměrnili jak právní bitvy, tak i ostré vzkazy na sociálních sítích. Den po Štědrém dnu ale děti putovaly k Plekancovi.

Svátky měli podruhé oslavit v jeho vile, kterou zatím ještě neprodal. Podle Expresu ale nebyly děti s hokejistou samy. Plekanec si s sebou do Kanady měl totiž údajné vzít i maminku Květu.

Do zámoří se s nimi ale údajně vypravila ještě jedna osoba, a to ta, kterou Vondráčková asi nenávidí nejvíce ze všech lidí na světě. Jí totiž přičítá na vrub to, že se se svým mužem rozvádí. Lucie Šafářová.

Těžko říct, jak se Lucie cítí, když ví, že její děti pravděpodobně strávily druhé Vánoce s novou partnerkou svého táty, zřejmě si na to ale bude muset zvyknout. Plekanec nedopustí, aby se s dětmi nevídal, a na svátky je bude chtít mít u sebe, stejně jako Vondráčková. Děti i ona si tak zřejmě budou muset zvyknout na novou "mámu".

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec