Ti debilové...! Halina Pawlowská promluvila o pekle, kterým si prošla!

Halina Pawlowská 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. prosince 2018 15:46 | Aktualizováno: 1. ledna 2019 6:40

Populární česká spisovatelka a moderátorka Halina Pawlowská si během svého života prošla ledasčím. Zažila sexuální narážky i obtěžování, a to i z míst, kde by to nikdo nečekal.

"Tím, že jsem brzy vyspěla, jsem měla také docela nepříjemné zkušenosti a zážitky s obtěžováním. A pak, když se k tomu přidaly funkce, tak jsem skutečně nevěděla, jak reagovat. Když vám ředitel filmového studia dá pod stolem ruku na stehno, pochopitelně ji vezmete a dáte ji pryč, ale facku mu přede všemi v osmnácti letech nedáte," řekla Sedmičce Pawlowská.

Podle ní by se za psychické útrapy mělo trestat. "Každý druhý debil v televizi, kde jsem byla termínově zaměstnaná, měl narážky na moje prsa. Jak já k tomu přijdu? Já na to přece nejsem vůbec zvědavá," dodala.

"Nějací olysalí dědci tam dávali svoje blbý komedie a já jsem tam musela poslouchat ty jejich kecy," svěřila se dále Pawlowská.

Přesto má na kampaň MeToo, která se na podobné situace snaží upozornit, svérázný názor. Nepovažuje ji za špatnou věc, až na to, že se "oprašují situace staré 40 let".

Témata: Halina Pawlowská Sexuální obtěžování