Týnuš ukázala své popáleniny! Vánoce musela strávit v nemocnici!

Týnuš Třešničková, poslední fotka před tragédií 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. prosince 2018 16:36

Česká youtuberka Týnuš Třešničková (22) strávila Štědrý večer v turecké nemocnici. Přesto byl tento den jiný než ty ostatní - personál nemocnice pro ni přichystal překvapení.

Zcela určitě to pro Týnuš nebyly ty nejkrásnější Vánoce, ale byl to ten nejlepší večer, jaký jen šlo v takových podmínkách připravit. Češka se dočkala i sváteční večeře – i když to nebyl kapr a bramborový salát!

Popálená dívka si ze všeho nejvíc přála strávit Vánoce doma s rodinou. „Bohužel se mi nevyplnilo mé jediné vánoční přání; a to být už na svátky zdravá doma,“ posteskla si už před svátky zklamaná youtuberka.

„Bohužel nelze odhadnout můj návrat domů. A přestože bolest je někdy opravdu nepříjemná, psychicky je to ještě náročnější. Léčba vyžaduje velkou trpělivost. Podle doktorů se ale vše hojí tak jak má a jsou s prozatímními výsledky spokojeni,“ prozradila, jak pokračuje její léčba.

Ale protože Týnuš leží v jedné z nejlepších tureckých nemocnic, dočkala se o svátcích nejen vánočního stromečku, ale i speciální vánoční tabule. K jídlu dostala polévku a kuřecí maso s bramborovou kaší. 

Dokonce se dočkala i dárků, pochlubila se, že právě čte nejnovější knihu spisovatele Patrika Hartla Nejlepší víkend. K ní si dopřála čerstvý ananas. Na fotce, kterou zveřejnila, přitom ukázala i část svého zranění – ošklivě popálenou ruku.

Youtuberka Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešničková a její partner byli popáleni při ohnivé show ve vyhlášené istanbulské restauraci Nusret. Během programu explodovala část hořlavé směsi, která potřísnila české občany, a ti začali hořet. Bez pomoci zaměstnanců či přihlížejících se jim nakonec podařilo uhasit se navzájem.

Zatímco její přítel měl popáleniny na 15 procentech těla, youtuberka na 35 procentech. U obou se jedná o popáleniny druhého stupně. Vše se odehrálo ve chvíli, kdy jeden z číšníků nalil před barovým stolem do ohně olej, avšak plameny se začaly rychle šířit a popálily několik lidí. 

Témata: Týnuš Třešničková Turecko Vánoce