Leoš Mareš je u vytržení! Zašel na souboj Marpa s Rytmusem a nevěřil svým očím!

Leoš Mareš 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. prosince 2018 15:12

Boxerský zápas dvou slavných raperů nenechal chladnými ani hvězdy českého šoubyznysu. Osobně se na něj zašel podívat například Leoš Mareš, který nemohl uvěřit tomu, co v O2 aréně zažil.

Před zraky bezmála 20 tisíc diváků se proti sobě v O2 aréně v pátek v noci postavili zástupce české rapové scény Marpo a jeho slovenský protějšek Rytmus. 

Nakonec Marpo vyhrál 3:0, Rytmus si ale z ringu odnesl cennou zkušenost. A diváci? ti prožili neuvěřitelný zážitek. Alespoň tak jej na instagramu prezentuje Leoš Mareš, který byl svědkem celého zápasu.

"Váš včerejší zápas jsem sledoval bez dechu. Seděli jsme v Areně až skoro pod střechou, ale během Vašeho duelu jsem televizní kostku nad vámi ignoroval. Chtěl jsem tu podívanou mít syrovou, jako když obecenstvo shlíželo na gladiátory v dobách starověkého Říma v Koloseu," pochvaloval si moderátor.

Oba zápasníci podle něj dokázali přitáhnout pozornost davů, a především strhnout publikum. "Dokázali jste hrdě a důstojně zakončit roční anabázi plnou očekávání.  Byla to show, ale byl to také skutečný sport a to je nejdůležitější. Pánové, díky.." dodal moderátor.

Témata: Leoš Mareš Marpo (zpěvák) Rytmus (Patrik Vrbovský)