David Kraus se přiznal: Ráno jsem se normálně rozbrečel!

David Kraus 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. prosince 2018 11:59

Většina Čechů touží po bílých Vánocích. Jako každý rok ale trávíme spíše svátky na blátě! A tak se hudebník David Kraus rozhodl, že odjede za exotikou a splní si svůj sen!

Hudebník David Kraus letos neprožil právě nejveselejší rok. Celé Česko sledovalo, jak mu jeho přítelkyně, tenistka Barbora Strýcová, nasadila parohy! Jenže jak se zdá, hudebník už na vše zapomněl a oklepal se!

Čechům popřál krásné svátky. „Já vám přeju šťastný a veselý a hlavně klidný Vánoce! A aby ten příští rok byl lepší než tenhleten,“ vzkázal Kraus nejen svým fanoušků.

On sám přitom tráví Vánoce v cizině! „Já jsem si splnil sen a jsem z toho úplně dojatej, vážení. Jsem v ráji přírody, v zemi, která je svobodný a hrozně ekologická a k přírodě se chová s velkou úctou. Jsem na Kostarice,“ prozradil Kraus, kde tráví svátky!

„Vypadá to tady trošku jako v pravěku, točily se tady Jurské parky a je to tu ještě stokrát lepší, než jsem si dokázal představit. Je to po naší České republice to nejhezčí místo, jaký jsem viděl. Musím říct, že tady bych ještě chtěl občanství. Je to ráj,“ přiznává.

„Ráno jsem normálně vylezl na balkon a rozbrečel jsem se normálně dojetím co je tohle za nádheru. Jak jsou tu lidi pokorní k přírodě a nestaví tu mrakodrapy. Těží z přírody a zároveň jí to vrací. Je to doják – nonstop,“ pochvaluje si Kostariku Kraus.

Témata: David Kraus Vánoce kostarika