Návrat do Kanady! Plekanec se vykašlal na Šafářovou i hokej a balí kufry!

Tomáš se svými syny 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. prosince 2018 22:01

Hokejista Tomáš Plekanec se vykašlal na hokej i přítelkyni Lucii Šafářovou a rozhodl se, že Vánoce raději stráví v Kanadě se svými syny! Sportovec to oznámil dnes na sociálních sítích!

Plekanec po ukončení angažmá v NHL ihned odcestoval do Česka, kde aktuálně střídavě nastupuje za Kometu Brno a kladenské Rytíře. Jenže teď se rozhodl, že se do Kanady vrátí!

„Vážení fanoušci, rád bych vám poděkoval za skvělé přijetí na extraligovém i prvoligovém ledu. Děkuji i spoluhráčům a všem lidem z obou organizací. Musím vás bohužel informovat, že mezi svátky nebudu hrát. Odlétám z rodinných důvodů na několik dní do Kanady a dneska odehraji poslední zápas v Česku v tomto roce,“ informoval Plekanec, který v pátek nastoupil za Kometu proti Plzni,

Zdůrazňuje, že to vše dělá kvůli svým synům Adamovi a Matyášovi. Jejich matka Lucie Vondráčková totiž dala jasně najevo, že v Kanadě hodlá zůstat a tak by musel Plekanec v Česku strávit svátky bez kluků.

„Je to neprofesionální, ale nejsem jen hokejista, jsem taky táta. Vím, že to není standardní chování profesionálního hráče, ale nemohu jinak. Vánoční svátky chci strávit se svými syny. A když nemohou přijet ani na prázdniny do Česka, letím já za nimi,“ vysvětluje Plekanec.

Samozřejmě neodletěl jen tak, svým týmům vše nahlásil a domluvil se s nimi! „Vedení Kladna i Komety je o všem detailně informováno a děkuji jim za jejich přístup. Přeji vám krásné a klidné Vánoce!“ popřál svým fanouškům.

Příznivci Plekance mu dali jasně najevo, že jeho rozhodnutí chápou! „Jen upalujte rodina je nejvíc,“ napsal mu fanoušek David. „Děláte správnou věc. Rodina je určitě přednější než hokej. Nikdo se na Vás za to rozhodně nemůže zlobit,“ napsala na facebooku Klára.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková Kanada Lucie Šafářová Vánoce