Láskou omámený Harry? Kvůli Meghan se zřekl rodinné tradice!

Královská svatba: Princ Harry a Meghan Markle 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. prosince 2018 12:34

Není pochyb o tom, že se princ Harry po sňatku z Meghan hodně změnil. Dokazuje to i nejnovější zpráva z Velké Británie! Podle ní Harry kvůli své ženě odmítl dodržet rodinnou tradici!

Meghan podle britských médií požádala svého muže, aby se nezúčastnil tradičního vánočního lovu, který královská rodina každoročně pořádá. Vévodkyně totiž odsuzuje tak jakékoliv zbytečné utrpení zvířat, za které také považuje střílení zvěře při honu.

Harry tradici dodržoval více než 20 let, na honu se objevoval nejen po boku svého otce Charlese, ale i bratra Williama. Jenže letos, stejně jako loni, Harry s rodinnými příslušníky na tradiční svatoštěpánské lov zajíců a bažantů nakonec nevyrazí.

Údajně se tak jen prohlubuje vztahové krize v královské rodině, která pramení z toho, že Harry tráví hodně času s Meghan protože „ ji tolik miluje". Média poukazují na to, že právě hon mohl po čase opět svést dohromady Harryho a jeho bratra. Teď se ale zdá, že se starší z princů na akci objeví po boku otce Charlese a syna George.

„William to považuje za příklad toho, že se jeho mladší bratr odděluje od rodiny kvůli své manželce . Nyní se zdá, že se Harry musí s lovem rozloučit,“ cituje deník Sunday Mirror zdroj blízký královské rodině.

Vztah mezi Harrym a Williamem se od jara trvale zhoršuje. Harry se dokonce rozhodl odstěhovat z Kensingtonského paláce do Windsoru. Spekuluje se, že spolu nevychází především jejich manželky. Na veřejnost prosákly informace o sporech mezi Meghan a Kate. Harryho žena se prý navíc chová k personálu jako „diktátor“.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Princ William královská rodina (gbr)